Assortimenten
Hapjes

Bittergarnituur koud 1 (Amsterdams)
* Ossenworst met Amsterdamse uien
* Salami met zilver uit
* Oude kaas met appelstroop
* Jonge kaas met mosterd

Bittergarnituur koud 2
(3 hapjes per persoon)
* Snackcups gevuld/belegd met oa.;
* Aardappelsalade – gerookte paling
* Aardappelsalade – gerookte zalm
* Ossenworst – carpaccio
* Paté – gedroogde rauwe ham
* Brie – komkommer
* Mierikswortel crème – gerookte forel
* Garnalen – cocktailsaus
Soesjes gevuld met;
* Kaascrème
* Hammousse
* Zalmmousse
* Roompaté
Wraps gevuld met;
* Crème fraîche, ijsbergsla en gerookte kip
* Roomkaas, komkommer en gerookte zalm
* Mosterdcrème, gekonfijte rode ui en varkensfricandeau

Bittergarnituur koud 3
(traditioneel)
* Roggebroodje roombrie gegarneerd met frambozenmarmelade en bieslook
* Gevuld eitje met een vulling van kerrieroom, bieslook en tomaatjes
* Rolletje rookvlees gevuld met gekookt ei en tuinkers
* Crostini gerookte zalm gegarneerd met kappertjes en dille
* Roggebroodje haring gegarneerd met ui, augurk en tomaatjes

Bittergarnituur warm 1
* Mini snacks
* Bitterballen
* Butterfly garnalen
* Chilisaus, mosterd en mayonaise

Bittergarnituur warm 2
* Van Dobben bitterbal
* Garnalen loempia
* Kipsaté met satésaus
* Gehaktballetjes met zoetzuresaus

Bittergarnituur warm 3
* Petit crolines kip
* Petit crolines saucijs
* Petit crolines kaas
* Petit crolines ragout
Chef's
SPECIALS
Amuse-hapjes
* Eendenrilette met gerookte eendenborst en gemarineerde eendenlever
* Zalmtartaar met gerookte zalm en kwartelei
* Zalmbonbon gevuld met makreelmousse
* Gerookte paling op aardappelsalade met mierikswortelcrème
* Rundertartaar met carpaccio en geroosterde pijnboompitten
* Black tiger garnaal in kerrie vinaigrette op gekonfijte appel
* Hollandse garnalen in dille gelei
* Gerookte kip op risotto met groene peper dressing
* Hertenrosbief met gekonfijte zuurkool en vossenbessen
* Kalfssukade met cranberrychutney
* Geitenkaas met paardenbloemsla en gedroogd spek
Losse hapjes
Onderstaande hapjes zijn los te bestellen met een minimum van 10 stuks per soort:
* Ciabatta met carpaccio, truffelolie, rucola, old amsterdam
* Poffertjes met roomkaas en chorizo
* Poffertjes met roomkaas, gerookte zalm en verse ananas
* Ei van kruidenkaas en crostini
* Geitenkaas met spek, honing en noten
* Deense haringsalade
* Appelnootjes
* Briochespies met brie en druiven
* Crostini met paling en courgette
* Garnalentruffels
* Bonbon van rosbief
* Kwartelei met spek, remouladesaus en groene kruiden
* Wrap monchou en lente ui
* Wrap salami en pesto
* Roggebrood met stoofperenstroop en boerenpaté
* Makreel met doperwtenmousse
* Gerookte paling met komkommer, tomaat, bosui en sesam
* Makreel mousse met creme fraishe en groene kruiden
* Mozzerella chorizo spies
* Mozzerella zongedroogde tomaat, basilicum spies
* Eendenborst met cherrypruimen
* Amuse americain, filet, kwartelei, olijf, kappertjes, peterselie
* Canape parmaham en ansjovis
* Sashimi tonijn met wasabi
* Kaaslolly
de lekkerste
SUSHI

Partybox 1
Sushi mix naar keuze, 2 stuks per persoon
Krokante kip, krokante vis, mini loempia’s
Yakitori kipspies
Vanaf 10 personen

Partybox 2
Sushi mix naar keuze, 2 stuks per persoon
Krokante kip, krokante garnalen, mini loempia’s
Yakitori kipspies, beefspies, lamspies
Vanaf 20 personen

Partybox 3
Sushi mix naar keuze, 3 stuks per persoon
Krokante kip, krokante garnalen, kipvleugel, mini loempia’s
Yakitori kipspies, beefspies, lamspies, garnalenspies, varkensspies
Vanaf 30 personen

Nigiri
Nigiri is het soort sushi dat bestaat uit een kleine hoeveelheid rijst dat gedrukt is tussen de handpalmen, meestal met een beetje wasabi. De topping ligt er op.
1.Zalm
2.Tonijn
3.Zoete omelet
4.Gegrilde paling
5.Geflambeerde zalm
6.Gerookte zalm
7.Gegrilde beef
8.Eendenborst

Maki
Maki is gerolde sushi in cilindervormige stukjes, gevormd met behulp van een makisu, een bamboe matje. Maki is over het algemeen gerold in nori en gevuld met twee of drie ingrediënten die zijn gekozen op smaak en kleur.
13. Avocado krab
14. Gegrilde paling
15. Gebakken kip
16. Gerookte zalm en mozzarella
17. Vegetarisch
18. Tonijn chili
19. Gebakken garnalen
20. Zalm met zontomaatjes

Sashimi
Sashimi is een Japanse delicatesse bestaande uit zeer verse rauwe vis, gesneden in dunne plakjes, geserveerd met alleen een dipsaus (soja saus met wasabi) en verse gember.
25. Zalm (6 stuks)
26. Tonijn (6 stuks)
27. Sashimi mix (6 stuks)
28. Geflambeerde tonijn (6 stuks)